Els Mossos d'Esquadra han identificat i interrogat, acusat d'un delicte de lesions lleu i un altre contra els drets fonamentals, a un suposat agressor d'un càmera de Telemadrid que va ser confós per un operador de TV3 durant una manifestació en suport a una dona suposadament agredida quan retirava llaços grocs.

Segons han informat fonts policials, el sospitós es va presentar divendres passat, 9 de novembre, en una comissaria dels Mossos d'Esquadra, després que els investigadors aconseguissin identificar-lo com suposat autor de l'agressió, ocorreguda el passat 29 d'agost durant una manifestació al parc de la Ciutadella.

L’agressió va tenir lloc durant una manifestació convocada per Ciutadans precisament per protestar contra les suposades agressions. Amb tot, el partit unionista va evitar denunciar l’atac al càmera.

L’atac es va congriar quan una dona, totalment fora de si, va començar a cridar que l’esmentat càmera era treballador de la televisió pública catalana.

Delicte de lesions

L'home va ser interrogat en dependències policials com a suposat autor d'un delicte de lesions i un altre contra els drets fonamentals i les llibertats públiques.

L'agressió es va iniciar quan el càmera va demanar a una senyora que deixés de gravar-lo amb el seu mòbil i de donar-li cops en les cames, ja que en veure que portava una peça groga pensava que treballava per a TV3.

Llavors es va organitzar un enrenou entre alguns dels presents, que van començar a cridar i a empènyer el càmera de televisió, fins que dos homes de mitjana edat li van clavar diversos cops de puny per darrere que li van impactar a la cara.

L'agredit, que va ser atès per una ambulància, va denunciar els fets i va assegurar que, a més de ser agredit, va ser insultat i va sentir crits de "fora TV3".