El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha cridat a concentrar en el PSOE el vot progresista per no "tornar enrere" en els drets aconseguits. "Perquè jo no vull tornar a l'armari!", ha exclamat en el to mitiner que ja ha fet popular i amb el qual ha alertat que diumenge estan en joc els drets, l'autogovern, les polítiques socials i el diàleg.

Iceta, que ha intervingut aquest vespre al míting central del PSC al Palau Olímpic Vall d'Hebron de Barcelona amb Pedro Sánchez i Meritxell Batet ha reclamat el vot per al presidenciable del PSOE "pel que ha fet el seu govern i pel que faran". Iceta ha assegurat que ni les dretes ni l'independentisme pot garantir el futur per la qual cosa ha apel·lat el vot progressista, però també al vot catalanista.

En l'acte ha pres la paraula també el candidat socialdemòcrata a presidir la Comissió Europea, Frans Timmermans, que ha fet una part de la intervenció en català, la qual cosa ha provocat les lloances de Pedro Sánchez, que per la seva part no ha anat més enllà d'un bona nit.