El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, participarà en la manifestació unionista convocada per l’entitat Societat Civil Catalana aquest diumenge, 18 de març, a Barcelona. El també president del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar encapçalarà la delegació dels socialistes catalans que assistirà a la manifestació organitzada per SCC que portarà per lema "Ara més que mai, seny". Miquel Iceta ja ha participat en altres manifestacions de perfil espanyolista.

La manifestació de diumenge, que anirà precedida d’una altra dissabte a Madrid, comptarà també amb la presència de l’exprimer ministre de França, Manuel Valls, fermament alineat amb l’unionisme de Catalunya d’ençà del fracàs del seu intent de ser el candidat socialista a la presidència de la República francesa.

A la manifestació també hi participarà una delegació del PP, encapçalada pel president del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, i que comptarà amb la presència d'Andrea Levy, Santi Rodríguez, Alberto Fernández, Dolors Montserrat i Enric Millo.

L’acte de Madrid, segons va assenyalar el president d’SCC, José Rosiñol, pretén ser un "gran acte de presentació" en aquella ciutat, per "visualitzar la diversitat de Catalunya" i defensar la seva "aposta per la unió en la diversitat".