El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i els ministres en funcions Josep Borrell i José Luis Ábalos, participaran en la manifestació que Societat Civil Catalana (SCC) ha convocat per a diumenge. Els socialistes ja havien confirmat que hi enviaren una delegació però no ha estat fins aquest divendres quan n'han revelat els noms.

En aquesta manifestació, organitzada per l'entitat unionista amb el lema 'Per la concòrdia i per Catalunya: Prou!', també hi participaran els líders de Ciutadans, Albert Rivera, i PP, Pablo Casado, entre d'altres. A la manifestació del 8 d'octubre del 2017, amb què SCC s'emmiralla, ja hi van anar Miquel Iceta i Josep Borrell, a més de Núria Marín i Carmen Calvo.

Societat Civil Catalana vol que aquesta manifestació estigui liderada per la ciutadania, tot i que també hi ha convidat els líders polítics "constitucionalistes" i "per l'autogovern" a Catalunya. En una entrevista a Rac1 el president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, ha assegurat que no tenen interlocució amb Vox i tampoc els han convidat a la mobilització. "Tot el que surti d'aquí no hi és benvingut", ha dit.