La popular sèrie de Netflix, House of Cards, ha irromput a les primàries del PSOE d'aquest diumenge. Mentre els militants de la formació socialista voten per escollir qui dels 3 candidats, Susana Díaz, Pedro Sánchez o Patxi López, serà el secretari general del partit, la sèrie nord-americana ha fet una piulada dirigida a Susana Díaz i a Pedro Sánchez amb el missatge "en política, o et menges el nadó, o el nadó ets tu". Una piulada dedicada a la igualada lluita que mantenen tots dos candidats. 

Un missatge que des de fora pot semblar estrany, però que no és el primer que la sèrie de Netflix dirigeix a l'actualitat socialista. Fa un any, quan el PSOE vivia una batalla interna que va acabar amb la dimissió de Sánchez, House of Cards ja va enviar un tuit a Sánchez: "Moments així requereixen que algú actuï i faci una cosa desagradable, una cosa necessària. Si em necessites, escriu un DM". 

La sèrie House of Cards estrena la cinquena temporada d'aquí a 10 dies i mostra els tripijocs de Frank Underwood i la seva dona Claire a la Casa Blanca com a president i primera dama dels Estats Units.