Si ahir era la setena vegada que la seu de C’s de l’Hospitalet de Llobregat apareixia amb pintades i brossa, aquest matí han aparegut les seus de PDECat i ERC amb pintades on es poden llegir els següents missatges:

 

 

La polèmica està servida. Els republicans han fet un comunicat en el qual consideren com a amenaça directa la pintada i acusen el resultat d’això a “declaracions intencionades que busquen vincular directament l’independentisme amb una suposada situació de fractura política” inexistent a l’Hospitalet de Llobregat.

La presidenta de l’ERC de la ciutat, Sílvia Casola, ha fet una crida a la convivència i ha demanat posar fi a aquestes actituds. Segons ella “busquen provocar crispació”.

Al seu torn, el portaveu de PDECat, Jordi Monrós, va condemnar les pintades d’ahir a la seu de C’s i ha assegurat que “defensar democràcia/referèndum” no és de traïdors, en referència a la pintada.

L'Ajuntament ho veu "incomprensible"

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha condemnat l'atac que han patit les seus d'ERC i del PDECAT al municipi i ha mostrat la seva solidaritat amb les dues formacions. En un comunicat, l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, s'ha solidaritzat amb els partits atacats i ha qualificat d'"incomprensibles" els fets.

"No entenem com algunes persones tenen aquesta mena de comportament, que va en contra del sentiment democràtic que sempre ha caracteritzat l'Hospitalet", ha apuntat Marín.