Nous moviments de la Guàrdia Civil contra el procés i el referèndum de l'1-O. La policia militaritzada s'ha dedicat a trucar ara als grups de música que van actuar en l'acte de final de campanya del referèndum el 29 de setembre per demanar-los les factures del concert.

Així s'extreu d'un tuit del cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, no els han citat a declarar, sinó que s'han limitat a trucar a la seva oficina per demanar què van cobrar. Com que no van cobrar res i, com exposa Quintana, "vam assumir cadascú les nostres despeses", la policia espanyola no hi pot fer més.

A l'acte final de campanya hi van actuar grups com Sopa de Cabra, Oques Grasses, Gertrudis i Rumba Atòmica, entre molts altres i, segons va publicar ahir Vilaweb, haurien trucat alguns d'aquests grups. Aquestes actuacions de la Guàrdia Civil s'emmarquen en les diverses investigacions que està fent aquest cos policial espanyol per provar de vincular qualsevol despesa de diners públics amb la celebració del referèndum.