El secretari de la Unió d’Oficials de la Guàrdia Civil (UO), Juan Ramon Manzanares, ha publicat aquest dimecres una piulada on parla amb to de burla sobre l'agressió d'un policia espanyol al periodista Jordi Borràs, el passat mes de juliol. "El periodista fue a por lana y salió trasquilado", diu el guàrdia civil sobre Borràs, a qui titlla de "trolete".

UO Juanra Manzanares a Twitter   El periodista fue por lana y salió trasquilado    trolete…

El periodista ha denunciat aquestes paraules, acompanyant el missatge de Manzanares amb un "tot en ordre". Poc després, ha estat el mateix president de la Generalitat, Quim Torra, que ha qualificat la burla d'"intolerable" i ha assegurat que demanarà explicacions a la Guàrdia Civil.

El comentari del guàrdia civil ha provocat la reacció d'altres usuaris que li retreien que justifiqués un acte de violència i encara més tractant-se d'un agent d'un cos de seguretat pública. Les respostes de Manzanares a les crítiques han estat aquestes:

Així responia als comentaris escrits en català:

Aquesta no és la primera polèmica que aixeca a Twitter aquest agent de la Guàrdia Civil. Poc després de l'atac feixista a la plaça de Vic, on un home va entrar a tota velocitat amb un cotxe per destrossar les creus grogues que hi havia plantades, el policia suggeria que ho havia d'haver fet amb "una excavadora o una llevaneu" per abastar "més espai".