L'intent del Ministeri de l'Interior d'evitar tant sí com no l'arribada de Carles Puigdemont dimarts vinent al Parlament de Catalunya ha donat lloc a episodis practicament esperpèntics. Després d'augmentar els controls en tots els accessos fronterers de Catalunya, arribant a obrir maleters per si es troba allà amagat el president del Govern legítim, el dispositiu policial ha arribat fins i tot a activar-se en terres tan llunyanes de Catalunya com Toledo, on un sorprès grup de caçadors s'ha vist embolicat en un capítol més de l'operació de Zoido per trobar Puigdemont.

Segons avança Vozpópuli, aquest cap de setmana l'aeròdrom d'Ocaña (Toledo) va ser l'epicentre d'una operació policial amb un únic objectiu, comprovar que l'arribada a aquest camp d'aviació d'un vol privat procedent de Brussel·les no traslladava Puigdemont. Aparentment, a Interior la relació vol procedent de Brussel·les hauria disparat les alarmes davant del temor que aquesta hagués estat la via escollida pel president Puigdemont per apropar-se a Catalunya.

L'avís del vol va arribar des de l'oficina de notificació dels serveis de trànsit aeri de l'aeròdrom de Cuatro Vientos, a Madrid, que va alertar al destacament de la Guàrdia Civil d'aquesta instal·lació. L'aeròdrom toledà està només a 65 quilòmetres de Madrid, per la qual cosa ràpidament es va muntar un desplegament d'agents a la pista, davant del risc que Puigdemont i les seves exconselleres viatgessin infiltrats.

Tanmateix, en aterrar l'avió en van sortir dues dones i diversos homes, cap dels quals no era Puigdemont ni els consellers, sinó que es tractava d'un grup de caçadors que es van sorprendre davant d'aquesta inesperada rebuda.