Un grup de manifestants que sortia de la marxa espanyolista de Barcelona ha envoltat dos mossos que eren en un cotxe policial a la Rambla i els ha increpat, fins al punt que han hagut d'abandonar el vehicle i s'han hagut de refugiar en un establiment comercial. Com que la tensió no ha afluixat, s'han refugiat finalment a la comissaria de la Guàrdia Urbana al districte de Ciutat Vella.

L'incident ha passat a les 13.52 hores, quan els concentrats a la manifestació ja començaven a marxar.

A més a més, al Parc de la Ciutadella un grup d'espanyolistes ha forçat la porta per entrar i els Mossos han hagut d'abandonar la seva posició de bloqueig. Com a conseqüència, ha estat necessària la intervenció d'agents antidisturbis, tot i que no han carregat. Els manifestants han donat cops i s'han abraonat contra les furgonetes de la policia, mentre els cridaven que eren uns "venuts". 

Un altre incident ha tingut lloc a la Via Laietana, on uns manifestants han llençat llaunes a un cotxe de la policia catalana, aplaudits pels que s'ho miraven. I a prop d'allà, un fotògraf aficionat ha estat agredit per un ultra al passeig de Sant Joan amb Ali Bei, tal com mostra un vídeo del diari Ara que circula per Twitter. S'han pensat que era un periodista de TV3 i per això han volgut agredir-lo.