Jordi Graupera assegura que el president de la Generalitat, Quim Torra, li ha traslladat el suport a una llista unitària a través d'eleccions primàries. Ambdó ses van trobar aquest dimarts al Palau de la Generalitat.

Graupera ha aprofitat aquesta reunió per explicar personalment a Torra la seva proposta, que pretén organitzar unes primàries "plurals i transparents" en les quals podran participar representants polítics i de la societat civil sobiranistes. El suport de Torra se sumaria al que ja va mostrar públicament la setmana passada l'exconseller de Cultura Ferran Mascarell.

La trobada amb Quim Torra ha coincidit amb la primera assemblea de voluntaris de Primàries Barcelona, que es va celebrar aquest dimarts a les Cotxeres de Sants. Hi van assistir més de 400 voluntaris dels 700 amb els que compta actualment la proposta. Graupera també s'ha reunit amb Neus Munté (PDeCAT), Carles Agustí (PDeCAT), Antoni Castellà i Gerard Ardanuy (Demòcrates de Catalunya), Xavier Trias (PDeCAT) i Elisenda Paluzie (ANC).