El periodista i investigador a la Universitat de Princeton, Jordi Graupera, s'ha entrevistat avui a Waterloo (Bèlgica) amb el president Carles Puigdemont, i li ha presentat la seva proposta per Barcelona.

Graupera ha donat a conèixer la trobada a través de la xarxa i ha adjuntat una fotografia de Waterloo. Ha afegit que ha enviat la seva proposta per Barcelona als presos polítics Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

El periodista també té previst reunir-se demà amb Clara Ponsatí a la Gran Bretanya, i posteriorment amb el líder de Demòcrates, Antoni Castellà. Fa uns dies recorda que ja va presentar la seva proposta al dirigent del PDeCAT Xavier Trias i al d'ERC Alfred Bosch. "Tant de bo que tothom s'hi sumi", ha indicat.

Graupera té com a objectiu que se celebrin unes primàries de l'independentisme a Barcelona, amb la presència dels partits polítics i també de la societat civil, a l'estil dels caucus nord-americans, per triar una candidatura que pugui treure Barcelona del marasme en què està situada la ciutat en aquests moments.

Graupera té previst presentar la seva proposta per Barcelona al Teatre Victòria de Barcelona el dia 20 de març, dimarts vinent, a les 19 hores.