Després de la renúncia d’Alfred Bosch com a alcaldable d’ERC a Barcelona, Jordi Graupera té clar quin ha de ser el següent pas dels republicans. “El millor que pot fer ERC és sumar-se a les primàries i obrir el projecte barceloní al futur”, ha assegurat l’impulsor de Primàries Barcelona al seu compte de Twitter. Amb tot, ha animat els seus votants a inscriure’s en el procés.

El filòsof ha fet la crida a sumar-se a les primàries en un fil al seu compte de Twitter, on s’ha mostrat molt crític amb la renúncia de Bosch i el relleu d’Ernest Maragall. “A ERC, l'opinió dels seus militants, que van escollir Bosch en unes primàries, és irrellevant”, ha denunciat.

En aquesta línia, Graupera ha criticat que “la direcció d'ERC tria a dit algú que pot pactar amb Colau i fer de pont amb les velles elits del socialisme caviar barceloní per legitimar el gir d'ERC”. Ho ha titllat d’”enèsima subhasta de Barcelona”.

Finalment, l’impulsor de les Primàries Barcelona ha rebutjat la mirada cap al passat de la Barcelona de Maragall. Segons Graupera, és “un passat mitificat, construït com una fantasia; un passat que ja fa anys que no dona fruit”.