El periodista Jordi Graupera, promotor de les primàries del sobiranisme a Barcelona, ha advertit a l'exdiputat de Cs Jordi Cañas, que la reivindicació catalana no desapareixerà per més que la intentin desactivar controlant el Govern. "Això no desapareixerà, el dinosaure no desapareixerà, això és un conflicte real", ha advertit.

Graupera ha assegurat que no és incompatible reivindicar el mandat del referèndum de l'1-O i alhora proposar un diàleg. "Un diàleg és tenir uns objectius, voler seure, i fer-ho acceptant que hi ha una discrepància", ha indicat. I s'ha adreçat a Cañas per retreure-li que Cs advoca per una extensió del control de l'autogovern "per intentar mantenir el dinosaure adormit o matar-lo".

Cañas ha carregat contra el nou Govern de Quim Torra, "perquè va en la direcció equivocada". "Continuar en l'error és una cosa que ens costarà molt cara. El Govern no corregirà problemes i no governarà. Per a què serveix? Per mantenir el 155?", s'ha preguntat.

Graupera ha dit que voldria ser alcalde de Barcelona, però amb una nova cultura política, que al seu entendre representaran les primàries.