El candidat a les Primàries Barcelona Jordi Graupera ha atacat la idea d'ampliar la base que tant s'ha repetit els darrers mesos. "La idea que si som més serem independents també és independentisme màgic", ha dit. "Si totes les altres peces estan igual, tant se val que siguem un 10 o un 20% més, el resultat és el mateix". 

"La idea que així s'amplia la base, humiliant els teus per tal que els nous et percebin com a bo, és estúpida i fa olor de fake a tres hores lluny", ha afirmat.

Graupera també ha estat crític amb el Govern: "La idea que hem de ser més i prou està pensada perquè els mateixos que van mentir es mantinguin al poder mentre amplien la base i puguin pactar amb els espanyolistes d'esquerres per justificar l'ampliació". 

"Si voleu ampliar la base mostreu determinació, voluntat de poder i professionalitat. Que es noti que sou lliures de cap. És el mateix que cal per ser independents". Ha afegit que cal rendir "comptes davant dels vostres votants en lloc d'insultar-los i tractar-los de rucs". Graupera diu que precisament per aquest motiu no s'ha ficat en cap partit.