El filòsof i periodista Jordi Graupera ha indicat al candidat d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, que està d'acord amb ell en el sentit que s'ha de fer la unitat amb un model de ciutat, però que aquest s'ha de decidir pels votants en unes primàries de l'independentisme a la capital catalana.

"Fem que el model sigui plural i el decideixin i el construeixin els votants amb unes primàries", ha indicat. Segons Graupera, que ha escoltat la conferència del candidat d'ERC per Internet, amb les primàries tothom hi sortirà guanyant. "Les idees seran més bones, els candidats més esmolats, si fem unes primàries i contrastem visions, programes i candidats. De mica en mica fem forat. Però no n'hi ha prou amb la unitat quan aquesta es controla des dels partits i s'anul·la la diversitat. La millor manera de fer-la transversal és fer-la oberta, amb unes primàries", ha apuntat.

Graupera defensa la celebració d'unes primàries de l'independentisme a Barcelona per escollir el candidat i el projecte. El filòsof ha anunciat que s'hi pensa presentar.