La Guàrdia Civil desitja una bona nit de Reis i ho ha fet d'una forma sorprenent. Des del seu compte oficial de twitter, on suma pràcticament un milió i mig de seguidors, ha donat un missatge: "En aquesta nit de Reis Mags escoltarem als camells que porten els regals".

A continuació, i posant entre cometes "uns altres" per referir-se a uns camells que s'entén perfectament que no tenen quatre potes, envia un segon avís: "Als altres els donarem allotjament i esmorzar a l'Hotel Tricorni". Per Hotel Tricorni, la Guàrdia Civil es refereix a la presó si llegim d'altres tuits on expliciten què és. Aquesta és la felicitació amb doble missatge que ha enviat el cos militar de l'estat espanyol en una nit dedicada als més menuts de la casa:

 La imatge que acompanya l'escrit és una postal on es veuen els Reis d'Orient guiats per l'estel però també per dos guàrdies civils. Tal com s'aprecia per la marca d'aigua a la part dreta inferior, la imatge ha estat extreta del portal www.todocoleccion.net, una web de compra, subhasta i venda d'objectes d'antiguitat com llibres, monedes... o postals.