El Govern ha restituït dins l'estructura de l'executiu Mònica Osàcar Andreu, filla de l'extresorer de l'antiga CDC i condemnat pel cas Palau, Daniel Osàcar. Mònica Osàcar, que va ser destituïda arran de l'aplicació de l'article 155, tornarà a la Generalitat com a assessora de comunicació digital i dependrà de la conselleria de Presidència, dirigida per Elsa Artadi, segons publica aquest dijous el DOGC. 

Abans de la suspensió de l'autonomia el passat mes d'octubre, la filla de l'extresorer de la ja desapareguda Convergència era responsable de la Publicitat Institucional del Govern. Mònica Osàcar va accedir a aquesta posició l'any 2011, durant el Govern d'Artur Mas, tot i que durant l'últim executiu de Jordi Pujol ja havia treballat al departament de Presidència. 

L'extresorer Daniel Osàcar va ser condemnat a principis del 2018 pel TSJC a quatre anys de presó en ser considerat el màxim responsable del sistema de comissions irregulars que CDC va cobrar durant anys a través del Palau de la Música.