El govern espanyol rectifica i canvia el rètol en castellà que s'havia col·locat a l'autovia A-2 al seu pas per Cervera. El panell de carretera de la sortida 517, que dirigeix a Agramunt i a la zona nord de Cervera a través de L-303, ja torna a lluir amb la indicació "Cervera nord", després de les queixes presentades per part de Junts per Catalunya i ERC. Aquest dimarts, operaris que treballaven en les obres de millora en un tram de l'A-2 van canviar un dels cartells existents per posar-ne un de nou amb les indicacions en castellà. Diversos usuaris de Twitter es van fer ressò d'aquesta modificació i el paer en cap de Cervera, Joan Santancana (ERC), va elevar el to exigint a la delegació del govern espanyol una modificació. 

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha informat a través de les xarxes socials que havia comunicat "a l'alcalde de Cervera l'error en la retolació d'un cartell de sortida de l’A-2". "Es procedirà al canvi tan aviat com es pugui i es recuperarà la retolació en català, com és habitual a la xarxa de carreteres de l’Estat a Catalunya", ha assegurat Crespín. Hores més tard, el mateix subdelegat a Lleida ha confirmat que el senyal ja estava corregit: "Error en la retolació esmenat", ha afirmat, demanant disculpes per "les molèsties que hagi pogut ocasionar".

Pífia del Ministeri de Transports 

En concret, la polèmica s'ha generat amb un senyal col·locat a l'A-2 per indicar la sortida 517. Junts va denunciar a través de les xarxes la seva castellanització, on deia "Cervera Norte", i va lamentar que "s'aprofitin aquestes obres" per modificar els cartells dels municipis catalans. L'alcalde de Cervera, Joan Santancana, també va compartir una imatge del cartell i va assegurar que havia demanat al subdelegat del govern espanyol a Lleida que fes "les gestions necessàries per rectificar el menyspreu al català que suposa la nova senyalització a l'A-2". Un dia més tard, la subdelegació del govern espanyol a Lleida ha anunciat la substitució d'aquest polèmic cartell per un en català i ha apuntat a un "error en la retolació".