El Govern denunciarà el joc de cartes Que no se te caiga el jabón perquè promou la discriminació i l'homofòbia. Segons ha pogut saber ElNacional.cat i ha confirmat la consellera de Presidència, Meritxell Budó, a través de les xarxes socials, la Generalitat ja ha posat en marxa la maquinària jurídica per emprendre accions legals pertinents contra el joc en qüestió i l'empresa que l'ha creat, SD Games, amb seu a Santa Perpètua de Mogoda.

El Govern no serà l'única entitat a denunciar el joc, aquest mateix dimecres al matí l'Observatori contra l'Homofòbia ja ha iniciat els tràmits per presentar la denúncia i ha assegurat que és “absolutament terrible i carregat d’odi”.

Afers Socials obre un expedient

Alhora, el Departament d'Afers Socials i Famílies ha obert un expedient al mateix joc de taula. El Departament ha anunciat amb una piulada que inicia les diligències informatives i ha denunciat a la Fiscalia de delictes d'odi el contingut d'un joc que la companyia presenta com a ''humor negre, punyalades per l'esquena i sort absurda''.