Apropant-se a una periodista de La Sexta, i davant de tots els seus companys del partit, el portaveu de C's al Congrés, Juan Carlos Girauta, va retreure-li que la veia "molt preocupada pel que ell diu o deixa de dir" i li etzibava que es preocupés "més pels partits que La Sexta promociona, que ells sí que ataquen la premsa".

Girauta es va sentir ofès ahir en una roda de premsa del líder del partit, Albert Rivera, on aquesta periodista preguntava per un tuit que va fer el seu portaveu i si aquest escrit menyscabava la imatge del partit. El tuit responia a les crítiques d'un tuitaire que titllava els taronges de "populistes" i Girauta li adjuntava una imatge que, en poques paraules, l'emplaçava a "introduir-se la definició per l'anus".

Rivera li responia que ell no decideix si sancionava això o no, que per alguna cosa el partit té un comitè de garanties que ha de decidir què fer en situacions com aquestes. Però la cosa no va acabar aquí. En acabar la intervenció del líder del partit, s'acosta a la periodista i, de "manera molt dura", com ella mateixa ho defineix, li retreu, com ja s'ha explicat, que fes aquesta pregunta.

Després que això sortís a la llum ahir, el secretari polític de Podemos, Íñigo Errejón, va retuitejar l'escrit del portaveu de C's i va afegir-hi: "Girauta és a la política el que Eduardo Inda al periodisme".