El portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha acusat aquest dilluns la monja dominica, Lucía Caram, de ser "un agent de l'odi i l'enfrontament" i de "fer un servei ben galdós a l'Església". Aquesta és l'opinió que ha expressat avui el polític de Ciutadans sobre sor Lucía Caram en referència a una piulada on la monja denunciava la venda d'armes de l'Estat espanyol a l'Aràbia Saudita i la bona relació del monarca espanyol amb el rei àrab. 

La monja argentina, Lucía Caram, va reaccionar a unes declaracions de Greenpeace on l'organització explicava que l'Aràbia Saudita havia bombardejat un autobús escolar al Iemen amb el resultant de desenes de menors morts. L'ONG ambientalista va demanar que el govern espanyol deixés immediatament de vendre armes al país àrab i va denunciar que "matar civils no hauria de ser un negoci". 

En aquest sentit, la monja Caram va preguntar-se a Twitter: "Podem tolerar que Felip VI continuï estrenyent mans "reals i saudites" per fer la guerra?". "Les mans tacades de sang", acusava. Caram va exigir la fi de les armes i va reclamar la pau. "És incompatible vendre armes i retre homenatge a víctimes del terrorisme 17-A. Prou terrorisme d'Estats. Prou comerç d'armes", va concloure dirigint-se al rei espanyol. Aquestes paraules no han agradat al portaveu de Ciutadans que avui ha respost a la monja acusant-la de ser "un agent de l'odi".