El portaveu de Cs al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha lloat una Mossa d'Esquadra espanyolista, coneguda per haver insultat el president a l'exili, Carles Puigdemont. "Desgraciat de merda, et pots morir de gana, capullo", li va etzibar a través d'un perfil fals de Facebook.

Aquest dissabte, Girauta ha assegurat a través d'un tuit que "aquesta 'mossa' constitucionalista té més integritat i valentia que la que pugui reunir tot el Govern català multiplicada per 155". Aquestes paraules han estat acompanyades d'un vídeo on apareix la mossa responent les preguntes d'El Programa de Ana Rosa.

Durant la seva intervenció, la mossa assegura que té esperança en què "el govern [espanyol] d'una punyetera vegada ens deixi marxar a la Policia Nacional, perquè és un dret que tenim". També comenta que "el PP va ser un covard i el PSOE ens té abandonats". Sobre el 155, la mossa assegura que "és una vergonya el que va fer el PP, perquè va fer un 155 de merda". Finalment es queixa que ningú la va ajudar quan la van expedientar després d'insultar Puigdemont.