Juan Carlos Girauta, exportaveu de Ciutadans al Congrés, s'ha encarat a través de Twitter amb un dels seus excompanys de partit, Edmundo Bal, actual portaveu adjunt. Tot ha començat arran d'unes declaracions de Bal on deia que no recordava "una cosa més inútil" en política que la moció de censura anunciada per Vox per aquest mes de setembre.

"És una acció política totalment inútil. No tirarà endavant, només intenta posar el focus mediàtic o aconseguir una publicitat en un moment tan important per a Espanya que només hauríem d'estar pensant com lluitar contra els rebrots i sortir de la crisi social i econòmica", va afirmar Bal en una entrevista a Europa Press.

Girauta ha respost amb duresa a aquelles declaracions: "Jo no recordo una cosa més inútil en política que aquesta gestoria a la qual anomeneu, injustament, Ciutadans". "Part de la inutilitat rau en obcecar-se amb Vox, que no governa, quan els que governen estan minant el sistema del 78", ha afegit l'exportaveu. Per últim, després de les dures crítiques, reitera "el seu màxim respecte personal" a Bal.

Girauta es va donar de baixa del partit el passat mes de maig pel pacte que la formació liderada per Inés Arrimadas va tancar amb el govern de Pedro Sánchez per mantenir l'estat d'alarma. Pocs dies després, Girauta va començar a retuitejar el compte general del partit ultra Vox i també intervencions del diputat d'aquest partit Jorge Buxadé.