El Getafe ha retirat el nom d'Alfonso Pérez del seu estadi per masclisme, de manera que passarà a dir-se només Coliseum. En una entrevista a El Mundo, l'exjugador ha assegurat que "no pot ser equiparable per res el futbol femení i el masculí, perquè tot va en funció dels ingressos que generis i de la repercussió mediàtica". Davant d'aquestes declaracions, l'ajuntament (en mans del PSOE i Podemos) i el club han acordat aquest dimecres que l'estadi municipal deixi de portar el seu nom. El Getafe ja va ser el primer club a demanar la dimissió de Luis Rubiales, tot i que també és veritat que aquest estiu va fitxar un jugador acusat de violació l'any 2022.  

Després de l'anunci oficial, Isabel Díaz Ayuso ha esclatat. "La dictadura de l'esquerra és esfereïdora: un veterà exjugador de futbol no pot ni donar la seva opinió si no li agrada al poder", ha escrit la presidenta de la Comunitat de Madrid a Twitter. 

A l'entrevista, Pérez ha dit més coses: "A mi m'agradaria cobrar com Cristiano Ronaldo, però no soc tan bo. És el que hi ha. Cadascú ha de saber on és. No es poden queixar. El futbol femení ha evolucionat, però han de tocar de peus a terra i saber que no es poden equiparar en cap sentit amb un futbolista home". L'alcaldessa getafenca, Sara Hernández (PSOE), s'ha mostrat "molt defraudada i trista" i s'ha posat en contacte tant amb el Getafe CF com amb la seva federació de penyes per "prendre totes les mesures que siguin necessàries a favor de la igualtat a la ciutat". 

Les dues institucions han coincidit en "la necessitat de preservar els valors positius que emanen de l'esport, que a la ciutat es fomenten mitjançant les escoles esportives" i que, per això, retiraran el nom d'Alfonso Pérez del Coliseum. També han assegurat que així s'ha manifestat majoritàriament l'afició del Getafe, que vol que l'estadi sigui "un exemple per transmetre els valors positius de l'esport com la igualtat, la solidaritat i el respecte". "L'exfutbolista assenyalava la impossibilitat que una jugadora cobri el mateix que els seus companys homes, traslladant la idea del futbol com a simple negoci econòmic, en lloc d'enaltir aspectes tan importants a l'esport com la superació, l'esforç o la igualtat, minimitzant els assoliments socials obtinguts per les actuals campiones del món dins i fora dels terrenys de joc", afegeixen.