La interlocutòria del jutge Eloy Velasco, que va enviar aquest divendres a presó a Ignacio González en el marc de l'Operació Lezo, destaca l'existència d'una recent reunió entre l'actual secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, i Pablo González, germà de l'expresident de la Comunitat de Madrid i també empresonat. Segons apunta El País, l'escrit judicial detalla que la trobada es va produir un dia després que Ignacio i Pablo González mantinguessin una reunió en la qual van parlar de l'existència d'una investigació oberta que els afectava.

El magistrat especifica que "recentment", encara que sense concretar data, els dos germans van tenir una trobada en la qual "van parlar d'una possible investigació policial" i sobre "qui ocupava actualment el càrrec de Secretari d'Estat de Seguretat". El jutge Velasco destaca que "l'endemà" Pablo González es va reunir "amb un secretari d'Estat", sense donar més detalls.

El País destaca que, segons fonts, l'encontre es va celebrar a la seu del Ministeri de l'Interior el passat 8 de març, no va durar més de 15 minuts i que va tenir un caràcter merament "protocol·lari". L'entorn del número 2 d'Interior destaca que "no hi va haver ni una sola referència a Ignacio González ni a cap tipus d'investigació".