Amb només 44 anys, Gema Gámez s'ha convertit en la vídua del banquer Miguel Blesa. La sobtada mort aquest matí de qui va ser president de Caja Madrid acaba una relació que es va formalitzar fa tan sols tres anys i mig amb el casament entre ambdós.

Gámez va cridar l'atenció de la premsa per la diferència d'edat amb Blesa: els separaven 27 anys.

Afectada per la crisi de Bankia

La vídua de Blesa va conèixer el banquer a la feina. Ella era especialista en operacions financeres a Caja Madrid i Miguel Blesa, el president del consell d'administració de l'entitat. El 2009, quan Blesa va ser substituït per Rodrigo Rato, i posteriorment amb la creació de Bankia, ella va mantenir el seu càrrec. No va ser fins al 2013 quan es va convertir en una de les afectades pels acomiadaments dins de l'entitat.

Després de la seva sortida de Bankia, va decidir muntar un negoci —una pelleteria— en ple centre de Madrid.

Un matrimoni difícil

Gámez, que rarament ha aparegut al focus dels mitjans de comunicació, va haver d'enfrontar-se a l'entrada a presó provisional del seu marit el juny del 2013. Per aquest motiu, van haver de posposar el seu casament.

Un casament al qual, per cert, no va acudir una de les dones més importants de la vida de Blesa, la seva filla María Jesús, fruit d'un primer matrimoni amb María José Portela. De fet, la filla única del matrimoni no va acceptar mai la nova dona del banquer: va arribar fins al punt de negar-li l'assistència al seu casament el 2010.

El matrimoni ha acabat ara de forma abrupta després de tres anys i mig, menys temps del que va durar la seva primera unió, que va néixer en la seva joventut i es va allargar fins i tot passats els 60 anys d'edat.