"Mai se'ns esgotaran les forces!". Els funcionaris s'han tornat a concentrar, com ja és habitual els divendres, a la plaça Sant Jaume per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn del Govern a l'exili. Concretament, ho han fet els membres de l'Assemblea de Treballadors i Treballladores per a la Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) dels diferents departaments de la Generalitat, com Governació, Administracions Públiques i Habitatge en una acció conjunta amb els d'Universitats i Recerca, l'Idescat i Exteriors, entre d'altres.

Els treballadors han fet una cadena humana contra l'aplicació de l'article 155 i per reclamar que tant els presos com els exiliats tornin a casa. Funcionaris d'altres departaments, com Interior, s'han concentrat davant les Conselleries avui que, a més, es compleixen quatre mesos que Oriol Junqueras i Joaquim Forn són a la presó.

El conseller Forn ha recordat els quatre mesos a través d'un tuit en què lamenta que aquests quatre mesos han estat marcats per la "grisor", una grisor que ha estat "tenyida pel groc de la vostra solidaritat".