El Front Republicà no ha aconseguit situar cap dels seus caps de llista al Congrés dels Diputats i ara, després de les eleccions del 28-A, el seu futur és incert. La coalició formada per Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya i liderada per Albano-Dante Fachin promet que continuaran "lluitant" tot i que no ha matisat com ho farà.

Segons ha pogut saber ElNacional.cat, el futur de la coalició ara per ara és una incògnita. Fonts del partit destaquen que aquest va ser creat única i exclusivament per participar en les eleccions generals espanyoles i, per tant, es descarta participar en cap altre contesa electoral de manera conjunta. 

"Hem guanyat"

La coalició fa una valoració positiva dels resultats obtinguts i assegura que aquests reafirmen que per molta gent "l'estratègia a seguir és la ruptura democràtica". Fonts del Front Republicà, a més, destaquen que l'alta participació els ha perjudicat i asseguren que han sigut "silenciats pels mitjans de comunicació, fet que ha impedit que arribessin a un públic determinat".