Quan sembla que ja no la pot fer més grossa, la jove antisemita de l'homenatge a la División Azul, Isabel Medina Peralta, torna a copsar titulars i ho fa, fins i tot, a l'estranger. Aquest dijous, el diari alemany Der Spiegel s'ha fet ressò d'una notícia relacionada amb aquesta jove espanyola antisemita i feixista, la qual ha tingut prohibida l'entrada a Frankfurt (Alemanya) pel contingut de la seva maleta. Segons explica el principal diari alemany, els investigadors de l'aeroport han trobat una bandera amb l'esvàstica, una còpia del Mein Kampf i un llibre de la sèrie de propaganda Bund Deutscher Mädel (La Lliga de Noies Alemanyes) a l'equipatge de Medina Peralta.

La policia federal ha impedit l'entrada a Alemanya de Medina Peralta ja que, segons el citat diari, les autoritats espanyoles ja havien advertit prèviament els seus col·legues alemanys que la noia ingressaria a l'aeroport de Frankfurt. La seva visita al país era per participar a actes d'extrema dreta, un moviment que coneix d'allò més bé ja que el passat mes de setembre el partit neonazi Der III Weg li va pagar a Isabel Medina Peralta una formació a Dusseldorf per passar deu mesos amb gent del partit i aprendre les seves tècniques de propaganda i combat per després tornar a Espanya. Peralta va marxar a Alemanya el 7 de setembre de 2021 "completant la seva formació". El Der III Weg (El tercer camí) és un partit antisemita, racista i anticapitalista el president del qual és Klaus Armstroff, exmembre del partit neonazi NPD. Al partit on estava fent les pràctiques Isabel Peralta també hi ha antics militants de l'FNS, un grup que va ser prohibit a Alemanya fa set anys.

Les excuses de Medina Peralta

Durant el control d'identitat a Frankfurt, els agents (que ja estaven avisats pels seus homòlegs espanyols) han confirmat les sospites i han trobat material nazi a la maleta de la noia la qual ha assegurat que ella només "col·lecciona objectes devocionals perquè està investigant l'era nazi mentre estudia història". Der Spiegel explica als seus lectors que la jove feixista és una destacada figura del grup falangista Bastión Frontal i que les autoritats espanyoles ja fa temps que investiguen el grup per les seves clares crides a realitzar actes violents contra els immigrants. La visita de la jove antisemita a Alemanya ha durat poc ja que els agents ja l'han fet tornar a Espanya.

Medina Peralta es va fer coneguda entre els sectors de l'extrema dreta d'Espanya per pronunciar durant un homenatge a la División Azul frases com: "És la nostra suprema obligació lluitar per Espanya i per Europa, ara dèbil i liquidada. Per l'enemic, l'enemic que sempre serà el mateix, encara que amb diferents màscares: el jueu. El jueu és el culpable, la División Azul va lluitar contra ells. I és el líder europeu del comunisme, d'una invenció jueva".