L'exconseller de la Generalitat Francesc Homs evoluciona favorablement després d'haver patit aquest diumenge un accident de bicicleta que li va provocar la fractura de cinc costelles, segons han indicat a Efe fonts del seu entorn.

L'accident, segons ha avançat ElNacional.cat, es va produir diumenge al migdia quan Homs, que va ser mà dreta d'Artur Mas en l'últim govern de CiU i un dels advocats que va defensar els líders del procés davant el Tribunal Suprem, circulava en bicicleta entre Taradell i Seva (Osona).

Evacuat en helicòpter

Homs va haver de ser evacuat en helicòpter i traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ser ingressat a la unitat de semicrítics.

Segons fonts del seu entorn consultades per Efe, Homs segueix molt adolorit com a conseqüència del greu accident sofert, tot i que evoluciona favorablement i es troba fora de perill tot i haver-se trencat 5 costelles.

Fonts pròximes a Mas han explicat a Efe que l'expresident de la Generalitat s'ha posat en contacte amb la família per interessar-se per l'estat d'Homs i la seva evolució i s'ha posat a la seva disposició per al que pogués ajudar.

Per la seva banda, el president del PDeCAT, David Bonvehí, ha enviat des de Twitter un missatge de suport a l'exconseller de CDC: "Els amics del PDeCAT et desitgem una ràpida recuperació".