La paròdia que el programa Polònia de TV3 ha fet del comiat de Manuel Valls ha triomfat avui a França, i això ha posat a la defensiva el regidor i exprimer ministre. 

La televisió France 5 se n'ha fet ressò i també l'emissora radiofònica France Inter, així com alguns diaris digitals, com el Huffington Post. Nombrosos internautes han compartit el vídeo a la xarxa en català. "Tot i ser en català, s'entén bastant bé", indicava un comentari.

France 5 fins i tot ha posat subtítols al gag. Els presentadors del programa no han pogut aguantar el riure, quan han vist la caricatura de Valls, que havia estat la gran esperança de l'unionisme a les últimes eleccions municipals a Barcelona.

France 5

El comentari sobre el vídeo de Polònia a la televisió francesa | France5

Els subtitulats del programa han circulat en diverses versions per la xarxa francesa.

Al final el ressò era tan gran que Valls s'ha vist obligat a intervenir, i ho ha fet desqualificant TV3. "Cap comentari sobre la paròdia i els arguments que s'utilitzen... però un recordatori: aquest programa és a imatge d'una cadena de televisió pública, TV3, una veritable màquina de propaganda, única a Europa, al servei de l'independentisme català i que mira de desacreditar tots els seus adversaris", ha deixat anar.

Manuel Valls