El conseller d'Interior Joaquim Forn no vol ser homenatjat en els actes de l'aniversari de l'atemptat de Barcelona i Cambrils (Tarragona) del 17 d'agost, segons ha dit aquest dilluns la seva dona Laura Masvidal. El conseller ha demanat que l'homenatge es dirigeixi a les víctimes, als Mossos d'Esquadra i a la resposta que va tenir la ciutadania.

Forn creu que els "protagonistes han de ser les víctimes no vol cap homenatge encara que agraeix l'espontaneïtat de la gent", ha dit avui Laura Masvidal en una entrevista de RAC1, en referència a la concentració convocada per l'ANC i Òmnium davant de la presó de Lledoners on està empresonat.

Representar a Forn el 17-A

També ha afirmat que Forn viu l'aniversari dels atemptats amb dolor pel record d'aquests fets i també amb una "perplexitat molt gran" al viure'ls empresonat. En declaracions a Catalunya Informació, Masvidal ha explicat que ha sol·licitat poder representar el seu marit a l'acte d'homenatge oficial a les víctimes dels atemptats del 17-A que es farà divendres al matí a Barcelona.