L'exconseller Joaquim Forn no serà candidat a la primàries del PDeCAT de Barcelona. Ell mateix s'ha autodescartat a través d'una carta manuscrita que ha publicat al seu compte de twitter. Des d'Estremera, Forn ha dit que la seva "situació personal" no li permet presentar-se a aquest procés, tot i que "m'hauria fet il·lusió". "He de centrar els meus esforços en sortir de la presó i preparar la meva defensa", ha assegurat.

 

 

 

Forn, que abans de ser conseller d'Interior va ser regidor a l'Ajuntament de Barcelona ha deixat clar que amb aquesta decisió no es desentén de la política municipal: "segueixo l'actualitat municipal i rebo visites i cartes que em posen al dia". Ha manifestat també el seu compromís a treballar pel partit des d'on sigui: "Penso ajudar com el que més a guanyar-les" i ha llençat el següent avís: "Hem de ser capaços de configurar una candidatura que aglutini la majoria sobiranista que hi ha a Barcelona"

 

 

Neus Munté i Carles Agustí competiran a les primàries

El termini per presentar candidatures ha acabat aquest migdia. Dos noms lluitaran per ser l'alcaldable del PDeCAT a la ciutat de Barcelona. Són Neus Munté i Carles Agustí. Munté, que havia estat conseller i portaveu del govern, va oficialitzar la seva candiatura dimecres i Carles Agustí, que és responsable de Govern Obert de la Diputació de Barcelona, ho va fer ahir. Es va presentar amb el lema "#ObrimBCN"