Segons ha avançat el 324 i ha confirmat ElNacional.cat, l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha estat traslladada de la presó de Mas d'Enric a la de Wad-Ras. Així doncs, es desplaça del municipi del Catllar, Tarragonès, a Barcelona. L'explicació oficial és que Forcadell vol estar més a prop de Sabadell, on viu la seva família.

La Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima ha aprovat el trasllat de Carme Forcadell al Centre Penitenciari Dones de Barcelona Wad-Ras. El canvi de centre ja s'ha fet efectiu aquest mateix matí. Actualment, Forcadell està classificada en segon grau i té el 100.2. Amb el canvi de presó, l'expresidenta necessitarà fer una nova proposta pel permís que haurà de presentar la junta de tractament de Wad-Ras

Carme Forcadell fa 816 dies que és a la presó, més dels que va exercir com a presidenta del Parlament, que en són 814, tal com ella mateixa recordava en un tuit la setmana passada: "Demà farà 814 dies que soc a la presó, els mateixos que vaig ser presidenta del Parlament. Defensaré sempre la llibertat d'expressió. L'únic límit és el respecte als drets humans".