"Els agents que van venir al Parlament volien una escenificació". Així ho ha assegurat la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en una entrevista a Els matins de TV3 on ha parlat sobre la irrupció al Parlament de diversos agents de la Guàrdia Civil dijous al matí. La presidenta ha explicat que quan aquests van arribar ella "estava reunida i que ràpidament se'ls va identificar perquè entreguessin les armes".

Els agents eren al Parlament per requerir uns correus electrònics que contenien informació sobre el diputat i exconseller Germà Gordó dins de les investigacions pel cas 3%. Segons Forcadell, els agents no van accedir a cap espai del Parlament ja que no es van moure d'una sala on se'ls va fer arribar la informació.

La presidenta s'ha mostrat convençuda afirmant que "es buscava fer una escenificació perquè uns correus electrònics es poden demanar i facilitar de moltes maneres". Per altra banda, està tranquil·la pel que fa al cas 3% ja que considera: "Els catalans tenen molt clar que això no té res a veure amb el procés i per tant no ens pot perjudicar". A més a més, la presidenta ha indicat que el Parlament "no deixarà de lluitar mai contra la corrupció ni contra les clavegueres de l'Estat espanyol".

Finalment, Carme Forcadell ha parlat de l'operació Catalunya i ha recordat: "Fa un any em van dir que s'havia investigat la meva família". Com a conseqüència, li va preguntar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, "si es perseguien ciutadans per la seva ideologia política", una qüestió de la qual no va obtenir resposta. La presidenta ha volgut acabar l'entrevista dient: "L'exministre Fernández Díaz ha de respondre davant la justícia".