Hi ha canvis a Gènova que no estan deixant tranquils als populars. En les últimes setmanes, Alberto Núñez Feijóo i Borja Sémper han sumat als seus equips coneguts exassessors de Ciutadans, fet que ha despertat recel i nerviosisme entre les files populars, segons informa The Objective. Les noves incorporacions són Andrea Martínez Molina, Jorge San Miguel Lobeto i Javier García Toni. Martínez es va incorporar el passat desembre a l'equip de Feijóo amb un sou de 55.612 euros. Havia estat assessor de Ciutadans, primer amb Albert Rivera i després amb Inés Arrimadas. Per altra banda, San Miguel i García estan a l'àrea de comunicació amb Sémper cobrant 54.222 i 63.557 euros, respectivament. Tots dos també han estat lligats a Ciutadans. 

L'arribada d'aquests assessors desperta "nervis" a Gènova, on després de les eleccions gallegues s'esperen renovacions de càrrecs al Comitè de Direcció i al Comitè Executiu. Segons informa el digital, en aquest context és possible que hi hagi sortida d'assessors i d'aquí que aquests fitxatges aixequin "suspicàcies". 

Els ulls en les eleccions gallegues 

És d'esperar que es produeixin moviment dins del PP després de les eleccions gallegues. Tanmateix, el resultat de les mateixes marcarà molt la deriva d'aquests canvis. Les coses pinten molt més difícils pel PP del que podria semblar en un principi. Galícia ha estat històricament un feu dels populars, però aquesta hegemonia es podria perdre el pròxim diumenge, com indiquen algunes enquestes. Tot plegat seria un cop molt dur al líder popular, qui després ha anat perdent força d'ençà que va ser escollit per substituir a Pablo Casado. 

Feijóo, que ha liderat els populars a Galícia durant anys, ha saltat de ple a la campanya electoral i ara demà el vot dels votants de Vox. La formació d'extrema dreta no té possibilitats a primer cop d'ull d'entrar al parlament gallec. Per això, el PP gallec te en el punt de mira els seus vots. "O unim els vots o ve el nacionalisme d'esquerra sobiranista", ha declarat Feijóo en un míting. "Jo us demano que unim els vots com vam fer l'any 20, amb el 48% de vots", ha remarcat i ha afegit: "qualsevol vot que no vagi al PP és perquè governi el BNG". "Cal triar entre una sèrie de partits que només es miren el melic o un partit que servirà a la Xunta", ha proclamat el president del PP. Altres dirigents de la formació han seguit les mateixes passes i s'han dirigit directament als votants d'extrema dreta per tractar de seduir-los i assegurar-se la Xunta un cop més. 

 

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!