La Fiscalia i l'acusació exercida per la Generalitat han demanat presó, en el cas del ministeri públic sense fiança, per a quatre dels manifestants que van ser detinguts ahir a Barcelona per la seva presumpta vinculació amb els aldarulls ocorreguts en les protestes contra la sentència del procés.

Segons ha informat Alerta Solidària, els advocats de la qual representen aquests quatre detinguts, tant la Fiscalia com l'acusació particular de la Generalitat demanen al jutge que prohibeixi als quatre manifestants seguir assistint a mobilitzacions. 

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Barcelona sis persones presumptament vinculades amb els disturbis i els enfrontaments amb la policia protagonitzats per alguns grups que van rebentar les manifestacions de protesta per la condemna als líders independentistes.

Els sis detinguts han passat aquest migdia a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia, que ha de decidir ara si els envia a la presó i, en cas afirmatiu, si ho fa amb o sense fiança.