La fiscalia ha demanat una pena de set mesos de presó i inhabilitació especial per l'exercici del dret de sufragi durant la condemna a l'activista Tamara Carrasco en considerar que ha comès un delicte d'incitació de desordres públics.

L'escrit acusa Carrasco d'haver enviat un missatge de veu a través de WhatsApp on "impartia directrius per accions reivindicatives dels CDR durant la Setmana Santa de 2018". El ministeri públic constata que efectivament la nit del 26 de març i la jornada del 27 de març es van produir actes per una "multitud de persones indeterminada" per "pertorbar la convivència i el normal desenvolupament".

Destaquen que el missatge de veu constitueix un delicte de distribució o difusió pública d'una consigna que incita en la comissió d'un delicte de desordres públics. En el tall de veu aportat per la fiscalia, s'hi sent Carrasco informant a un grup sobre talls de carreteres plantejats pels CDR pels següents dies, previs a la convocatòria d'una vada general.

També fa referència a "una espècie de sabotatges" -que "no acaba veure clars"- de vies de tres i fibra òptica i parla d'intentar aturar l'activitat de Mercabarna i del Port. Pel que fa l'aeroport, explica que s'ha descartat la idea perquè "la meitat no s'hi vol posar" perquè "la Guàrdia Civil et pot disparar".

Aquest és el fragment literal en el qual la Fiscalia se sustenta per atribuir a Carrasco el delicte d'incitació a desordres públics:

"A veure us explico: la vaga general o indefinida no comença encara. Perquè hi hagi una vaga ha de ser de motius socials o de motius laborals, perquè pugui ser efectiva un sindicat l'ha de fer, l'ha de generar ell i fer-la efectiva i demanar el permís i tot això i requereix una setmana. Llavors, els CDRs estan parlant amb INTERSINDICAL, la CGT i la CNT. Els sindicats per poder fer una vaga indefinida posen diferents condicions, hi ha d'haver una pujada de moviments al carrer, ha de tenir un context laboral, que amb el tema de com està afectant el 155 ho poden fer, i hi ha d'haver uns motius. I a més, els molt cabrons demanen que la gent s'afiliï al sindicat, que ho haurem de fer des dels CDR.

Llavors, demà hi haurà uns talls, que ara us explico, dimarts hi haurà com una espècie de sabotatges i aquí esperaríem a tenir notícies del que passa amb Puigdemont i fins que treguin la convocatòria els sindicats. Llavors, quan els sindicats treguin la convocatòria, que calculem serà a finals de setmana o començaments de la que ve, sí que seria ja la vaga indefinida, que seria una API, una vaga de país indefinida. Llavors, demà hi ha previst dos talls a Ponent, em sembla que m'han dit alguna cosa de Fraga a  l'A-22 o A-2 — no sé de carreteres-, després a Nord Oriental faran La Jonquera, però van la seva punyetera bola, dos talls al Pirineu, tres a Terres de l'Ebre. Baix de Llobregat baixen a Terres de l'Ebre. Després hi haurà comarcals que faran els seus, com Catalunya Central que porta - "el Rasti". La consigna és que entre avui i demà fer bullir l'olla perquè hi hagi un moviment als carrers i justificar la vaga general.

Después,- també a Barcelona, al Barcelonès, es quedaran diversos CDRs i es faran accions que seran una mica més heavies, repartides per la ciutat, i altres que seran de caràcter més festiu per a la gent gran, "rotllo|llauna ANC amb nens". La intenció és la distracció policial, que tinguem a tots els Mossos i Policia Nacional repartits per tot Catalunya. i que no puguin. Llavors els talls d'autopista està tot preparat, no serà corn els altres, es faran amb material. Han dit, per exemple. que podran (...) Em sembla que han dit que al Pirineu abocaran oli a l'autopista, i sobre l'oli bales de palla i els calaran foc. Però això només ho faran quan arribi la Policia perquè la gent pugui marxar, tornarà la Policia, la gent haurà marxat però es realitzaran talls en altres punts de l'autopista. Així estaran tot el dia. Això només serà demà.

Després, dimarts, que jo no ho acabo de veure clar, i no sé si ho tenen bé organitzat perquè encara ho estarien mirant, és més 'en plan' sabotatge, volen sabotejar -espera, ho tinc per aquí...- les vies del tren, em sembla que mercaderies, alguna cosa de la fibra òptica havia escoltat - espereu, que el tinc per aquí...- les connexions ferroviàries, putejar les mercaderies i poca cosa més, però 'en plan' sense violència, sense que ens agafin i tot això, i això ja estaria. Per això vull dir que no us flipeu, que no n'hi ha per a tant, que és per a demà i passat. El gran ha de ser quan ja la INTERSINDICAL publiqui el tema de vaga indefinida, però sempre que complim els requisits. Llavors, tema vaga indefinida, això és el que volia explicar i potser aquí sí que podeu col·laborar donant més informació i després participant en la vaga indefinida. Què passa? Que en la vaga indefinida no tornarem a fer el mateix, allò de tallar fronteres i tot això, que sí, que està molt bé, que ara estan debatent si només tallar la part d'Espanya i deixar oberta la part d'Europa.

Molts deien d'entrar a l'Aeroport, però la meitat no volen perquè és molt fotut, a l'Aeroport et pot disparar la Guàrdia Civil i ho estan pensant, això ho pujarem des de Viladecans i el Baix Llobregat, perquè si al Nacional no puges la proposta no es fa, ho hauriem de fer entre uns quants. Estem pensant a Mercabarna i al Port. Al Port, amb l'Oriol i més gent, parlarem l'altre dia, si poguéssim parar el Port seria brutal perquè deixaríem sense subministraments a les Balears, els xinesos s'emprenyarien, moltes mercaderies, com per exemple la SEAT que transporta els cotxes en vaixells, i tot el que són entrada de mercaderies procedents de la península i ports d'Europa. D'aquí em sona que algun tenia contacte de la Policia Portuària que ens pugui indicar alguna cosa.

També parlem de Mercabarna, aquí fotríem a tothom. Això, de cara a la propera setmana. Ho hem de treballar i pujar-ho a la Nacional perquè ho aprovin i es faria tot conjunt indefinidament quan ho publiquin:"