Fiscalia i acusació particular han mantingut les penes de presó sol·licitades per set dels nou acusats pels aldarulls ocorreguts després d'un míting del PP a Vilanova i la Geltrú l'any 2014.

En la quarta jornada del judici que es celebra a l'Audiència de Barcelona, les acusacions han considerat provat, tant pels diferents testimonis com per les imatges del dia dels fets, que els acusats, junt amb altres manifestants, van actuar "organitzadament" per "atemorir" els líder polítics que participaven en l'acte electoral i que a la sortida van intentar agredir els vehicles en els que viatjaven, entre d'altres, el llavors ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho.

Així, el ministeri fiscal ha mantingut la sol·licitud de 8 anys de presó per a un d’ells i de 4 anys per a altres cinc processats, a més de multes de milers d’euros. De la seva banda, pels tres acusats restants, pels que Fiscalia demana el sobreseïment de la causa, l'acusació particular sol·licita 11 mesos de presó per a un d’ells, i multes de 3.000 euros per a tots tres.