Nou capítol del màster de Cristina Cifuentes. ElDiario.es treu avui a la llum que la presidenta de la Comunitat de Madrid va aprovar tres assignatures amb unes actes amb firmes de professors falsificades i que portaven, també, el segell oficial de l'Institut de Dret Públic i de la Universitat Rei Joan Carles.

En aquestes actes es dona fe d'una presumpta reunió de la "comissió de Garantia de Qualitat" del màster, el 24 de maig del 2012, on van aprovar diferents alumnes la convalidació de tres assignatures que representen una quarta part del total del màster.

El problema, tanmateix, va ser que la va reunir de la comissió que va aprovar les tres assignatures a Cifuentes no es va produir mai. Així ho han confirmat al diari citat dos dels professors de qui apareixia la seva firma falsificada a l'acta. I no només això. A banda que a una d'elles diu que no li sona haver firmat, un informe grafològic confirma que de les sis firmes, cinc no són veritables. De fet, només la firma de la directora del màster, Cecilia Rosado, és veritable i la resta les hauria falsificat la mateixa persona.

Una de les professores s'està plantejant interposar accions judicials per la falsificació de la firma. "Com comprendran vaig demà mateix a posar això en mans d'un advocat", assegura el digital esmentat.