Elsa Artadi, Neus Munté i Ferran Mascarell han presentat a la ciutadania, a la plaça de la Concòrdia de les Corts, la llista de JxCat per a les eleccions municipals del maig, que és liderada per Quim Forn, el conseller empresonat. Avui s'ha revelat que Mascarell hi figurarà com a número 4.

Artadi ha definit la seva com una "candidatura guanyadora" perquè és una "suma de persones i d'experiències" i ajunta l'experiència de gent com Quim Forn amb la voluntat de canvi. Munté ha reconegut que es tracta de "gent diversa i de diverses sensibilitats", però ha dit que "junts som més forts" i ha avançat que hi haurà molta gent més a la candidatura. "La unitat es demostra fent-la i hem decidit fer-la", ha afirmat Mascarell.

artadi munte municipals twitter juntsxcat

"Volem fer una ciutat que sigui per viure-hi en totes les etapes de la vida, amb igualtat d'oportunitats per a tothom", ha explicat Artadi. Mascarell ha promès que farà de Barcelona "una de les millors ciutats del món" i ha dit que espera tenir aviat Quim Forn a Barcelona per "compartir aquest projecte".