Antoni Fernández Teixidó ha dimitit com a president de Lliures, el partit liberal catalanista no independentista que es va sumar a la candidatura de Manuel Valls per a les eleccions municipals a Barcelona. Així ho han confirmat a Efe fonts pròximes a Fernández Teixidó, exconseller en els governs de Jordi Pujol, que el 2016 va abandonar les files de Convergència i va fundar Lliures, al costat de l'exdiputat d'Unió Roger Montañola i d'altres perfils liberals.

Fernández Teixidó ha dimitit com a president de Lliures, encara que no abandona les files del partit, segons les fonts consultades. Segons publica Crònica Global, Fernández Teixidó creu que Valls ha "incomplert" els acords aconseguits per incorporar Lliures en la seva candidatura per a les eleccions del 26 de maig, en la qual el partit liberal ha situat Òscar Benítez com a número set i  Albert Guivernau en el lloc número 15.

Teixidó (Barcelona, 1952) va iniciar la seva carrera política en els vuitanta al Centre Democràtic i Social (CDS) d'Adolfo Suárez abans de passar a CDC el 1993, formació amb la qual va ocupar càrrecs de diputat i conseller, entre d'altres, fins a la seva sortida el 2016 per discrepàncies per l'aposta independentista de la formació avui reconvertida al PDeCAT.

Després de conèixer-se la notícia, l'alcaldable del PP per Barcelona, Josep Bou, ha emès un comunicat en què destaca la "crisi generada en la candidatura de Valls pels seus problemes amb els nacionalistes de Lliures" i ofereix al candidat avalat per Ciutadans integrar-se a la llista dels populars "per frenar el populisme i separatisme" d'Ada Colau i Ernest Maragall.