Jorge Fernández Díaz ha escalfat la campanya carregant contra el Govern, a qui ha acusat d'amagar les dades dels Mossos ferits durant els aldarulls del barri del Banc Expropiat, al barri de Gràcia de Barcelona. En una entrevista a RAC1, el ministre de l'Interior en funcions ha dit que el Govern no va donar les dades perquè negociaven el suport de la CUP als pressupostos i que no els volien incomodar. "És públic i notori que la CUP donava suport als okupes". "Fins que no van acabar les negociacions, no va sortir el balanç de danys", ha afegit. Fernández Díaz ha sentenciat que les contradiccions del Govern "tenen un preu" i que "les dades objectives són aquestes, les conclusions que les tregui cadascú".

El ministre en funcions ha insistit que en un dispositiu d'aquest tipus "no es pot perdre l'autoritat" i ha lamentat que algunes declaracions dels polítics sobre l'actuació policial deixen la policia catalana "als peus dels cavalls". 

L'ombra del gihadisme

Sobre el risc d'atemptat a Espanya, el ministre ha recordat que som al nivell 4 sobre 5 i que el passat any es va evitar un atemptat "imminent" a Barcelona: "Vam tenir un atemptat a plaça Catalunya a tocar". El ministre ha aprofitat per remarcar que la col·laboració entre Mossos i Policia Nacional és bona.