Una persona ha estat ferida greu a Sabadell aquest dissabte a la nit després de rebre un tret al coll. Els fets han passat a la plaça Picasso, al barri de Campoamor, al sud de la ciutat. La víctima. de nacionalitat dominicana, ha estat estabilitzada i traslladada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Segons les primeres informacions, confirmades pels Mossos a ElNacional, un home des d'un vehicle va disparar contra la víctima al mig del carrer. Els veïns van alertar la policia i el SEM va poder atendre l'home que estava estirat a terra amb una greu ferida al coll. Segons alguns testimonis, el pistoler va disparar en dues ocasions contra la víctima, tot i que només una va arribar a impactar.

Després de disparar, el cotxe es va escapar de la zona dels fets però alguns testimonis van poder apuntar la matrícula. Amb aquestes dades, i més gestions policials dels Mossos d'Esquadra, a la una de la matinada d'aquest diumenge la policia catalana ha detingut un home, també de nacionalitat dominicana per la seva relació amb el tiroteig de Sabadell. Els Mossos d'Esquadra, però, no descarten noves detencions. S'ha obert una investigació per esclarir els fets i s'està a l'espera de poder prendre declaració a la víctima, que segueix ingressada greu a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.