La periodista Pilar Rahola ha felicitat amb sorna l'expresident José Montilla, després que ahir va argumentar al programa Més 3/24 que durant el seu mandat s'havia construit la presó de Lledoners, on estan internats la majoria de presos polítics.

"Sí, senyor Montilla , el PSC va ajudar a millorar les presons i el PSC ha ajudat a tancar-hi presos polítics. Felicitats", ha indicat la periodista.

El periodista Xavier Grasset pregunta a Montilla durant l'entrevista si havia anat a Lledoners, i l'expresident i actual senador contesta: "Jo..., de fet jo era president de la Generalitat quan es va inaugurar Lledoners. Conec la presó. Recordo que hi va haver algunes crítiques que deien que era una presó de 5 estrelles. Ningú va voluntàriament a la presó, malgrat que sigui considerada de 5 estrelles, i quan acaba el període no s'hi queden i a més és gratis". "Conec la presó i la va fer un govern progressista", afegeix reivindicant la gestió. Montilla esquiva respondre si ha anat a visitar els presos polítics.