El programa Preguntes Freqüents de TV3 ha volgut esquivar la Junta Electoral Central i utilitza el concepte "prisis pilitics" en l'etiqueta a les xarxes socials. 

A més, a la samarreta de Cristina Puig d'avui s'hi veu una sopa de lletres. Anant al detall i enllaçant les lletres, s'hi pot llegir "Preses polítiques" i "exiliades", a més de "FAQS". 

D'aquesta manera, la direcció del programa ha volgut denunciar la decisió de la JEC de prohibir a les emissores de la CCMA, TV3 i Catalunya Ràdio, l'ús de les paraules "presos polítics" o "exili" durant la campanya electoral. 

captura zoom prisis pilitics

Els comitès d’empresa de Catalunya Ràdio i TV3  van rebutjar en un comunicat la restricció de la llibertat d’informació que imposen les Juntes Electorals. Consideren que aquesta ingerència judicial representa "un menyspreu inadmissible a la feina dels professionals de la comunicació de la CCMA". Per això, els professionals de TV3 i de les emissores de la Generalitat han exigit, "ara i sempre, poder informar amb llibertat, independència i veracitat".

També, van rebutjar qualsevol ingerència, pressió, amenaça o agressió que pretengui interferir en la seva feina.

La xarxa ha aplaudit la originalitat del hastagh, que ha animat als usuaris a participar del programa.