Fins a set membres d'una família formen part de llistes municipals de Vox per les pròximes eleccions del 26 de maig. Es tracta de la família Sellas Vila, resident al municipi barceloní de Sentmenat, els quals aporten fins a sis dels seus membres a la llista del partit ultradretà en aquesta localitat de 9.000 habitants.

El número dos de la llista és Jesus Sellas Vila, fill de Maria Lourdes Vila Morera, qui anirà de número set, i Antonio Sellas Dorca, qui anirà de número 10. A més, la número cinc és una altra filla de la Maria i l'Antonio, es tracta de l'Elisabet Sellas Vila, i un altre germà. en Josep Sellas Vila, és el número 12. Per últim a Sentmenat encara hi ha una altra filla, l'Anna Sellas Vila, que és la suplent. Encara hi ha una altra Sellas Vila en unes llistes a Sentmenat. Es tracta de la María Pilar Sellas Vila, ovella negra de la família, ja que es presenta amb el PP.

La participació de la família en aquests comicis no s'acaba aquí, ja que encara hi ha una altra Sellas Vila a Sabadell. Es tracta de Maria Sellas Vila, qui consta a la posició 23 de la llista del partit d'extrema dreta.

L'espanyolisme d'aquesta família té el seu origen en els mítings de Fuerza Nueva, on es van conèixer Antonio Sellas i María Lourdes Vila, segons ha explicat el pare de família a eldiario.es. "Vam estar militant en Fuerza Nueva, des de finals dels 70 fins a principis dels 80", comenta Sellas Dorca, qui va rebre un premi per "espanyol" de mans del partit neofranquista Alternativa Española (AES), partit amb el qual es va presentar al Senat a Zamora obtenint 0 vots.

La família Sellas Vila no és la única que omple les llistes de Vox. A Santa Perpètua de Mogoda, Javier Cabezuelo Miguel encapçala la candidatura de la formació d'extrema dreta, el seu germà Juan Cabezuelo Miguel el segueix com a número 12 i al lloc 14 se situa Juan Carlos Cabezuelo Cantero. A Sant Adrià del Besòs, els Cortès Garric participen per partida triple en la llista de Vox. És el cas de Sara, José Ramón i Miguel Antonio, tres germans d'extrema dreta.