L'exdiputat de Podem Albano-Dante Fachin i el de la CUP David Fernàndez han fet una crida a rebre aquest diumenge el rei d'Espanya amb una megacassolada.

"Diumenge podríem seguir superant la por i superant-nos a nosaltres mateixos amb la cassolada més gran que s'hagi sentit mai, no?", proposen l'exmembre de Podem i el cupaire per a les 21 hores

El monarca farà aquest diumenge el seu primer desplaçament a Catalunya des de l'estiu passat per participar a la inauguració del Mobile World Congress. Felip VI va encapçalar a l'agost a la manifestació de repulsa pels atemptats gihadistes de Barcelona i Cambrils.

El suport del Rei a la intervenció de l'autonomia amb el 155, que va suposar el cessament del Govern, ha marcat el punt àlgid de la ruptura política i institucional de la monarquia amb les institucions catalanes. 

Felip VI assistirà al sopar inaugural del certamen, que es farà al Palau de la Música aquest diumenge i dilluns inaugurarà oficialment l'MWC amb un recorregut per les instal·lacions.