Fernanda Sánchez, membre del govern socialista a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat entre els anys 1999 i 2011 com a regidora dels districtes de La Florida-Les Planes i Pubilla Cases-Can Serra, s'ha fet militant de Cs assegurant que se sent "més identificada amb els valors que representa la formació taronja, basats en el respecte i la garantia dels principis constitucionalistes".

Després de donar-se de baixa del PSC el passat mes de gener, Sánchez ha manifestat el seu "orgull i il·lusió" per unir-se a la formació taronja amb l'objectiu de treballar amb el teixit associatiu de la ciutat i "escoltar tots els veïns i veïnes per conèixer els problemes que els afecten".

El portaveu de Cs a l’Hospitalet, Miguel García, s'ha mostrat molt satisfet amb la incorporació de Sánchez, una persona, ha destacat, "que té molta experiència al govern municipal i que ha estat implicada en assumptes de gran importància per a la ciutat". També ha valorat el seu coneixement del teixit associatiu i la seva proximitat i compromís amb les entitats i els veïns i veïnes de l’Hospitalet.